wifit2

PROGRAM

Maribum Afriqui 2019

18.12.2019
Pričetek ob 20:15
maribumAndra Kouyate je del velike družine griotov v Maliju. Igra na n'goni, malijsko glasbilo, starodavno brenkalo z običajno štirimi strunami in lesenim trupom. Imenuje se tudi jeli n'goni, ker je (vsaj včasih bil) rezerviran le za griote, čuvarje dediščine. Andra Kouyate je naredil korak dalje od tradicije in izdelal dva povsem nova inštrumenta: bas n'goni - neke vrste afriški kontrabas, in dvojni n'goni, poseben zasnovan tako, da omogoča hitro spreminjaje uglasitev med koncertom.Preberi več

30. Gudstaf Market

19.12.2019
Pričetek ob 15:00
gudstaf3030. Gudstaf Market vabi 19. 12. 2019 od 15. ure na zimski sejem, kjer se bodo predstavili ustvarjalci s svojimi izdelki in kjer bo potekala izmenjava uporabnih predmetov in oblačil. Vabi pa tudi na pester program: ustvarjalnico, Gudstaf Mraza ob 17. uri ter na solo nastop Vesne Godec ob 18. uri.

Preberi več

Maribor Hard Core Fest vol. 8

20.12.2019
Pričetek ob 21:00
hardcorefestROUND7HC prihajajo iz Italije in igrajo old school hard core new york style. Inspirirani s klasičnimi HC bendi so izdali štiri samostojne albume. V Sloveniji jih bomo gledali prvič. Odlikuje jih močna energija in pozitivnost v njihovem brutalnem nastopu. Kot pravijo sami lahko pričakujete pravi hard core show.
https://www.facebook.com/Round7hc/

Preberi več

Trance Only

21.12.2019
Pričetek ob 22:00
Prispevek: 8€
trancenowPsihonavti pozor! 21.12. se v Gustaf vrača Trance Only! Pozdravite skupaj z nami zimski solsticij, razmigajte telo in razsvetlite um. Ritual bodo vodili domači Trance Mojo DJ-i PANCHAKSHARA, BANG BANGAL in MADA POKA, prav tako pa virtuoza YUDHISTHIRA in KALA, očeta založbe Forestdelic Records - moči bosta za mešalkami združila tudi kot ANTHILL! Prepustite se toku energije in glasbe na plesišču še zadnjič letos!

Preberi več

The Missing Rainbow

26.12.2019
Pričetek ob 22:00
Prispevek: 7€
missing rainbowProjekt TMR
je do sedaj imel le dve manifestaciji in obe sta bili v različnih zasedbah. Tokrat boste tretjič lahko uzrli novo permutacijo mavrice na odru. Zaradi improvizacije, ki obsega večji del glasbene filozofije nastopa in različnih glasbenikov, ki v glasbo in nastop prinesejo nekaj unikatnega, izvedbe nikoli niso iste. Tokratna tema bo psihadelija in glede na sestavo benda bo skoraj težko nepotešit zaintrigiranost ob imenih glasbenikov.

Preberi več

POZOR! Ta spletna stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Sprejmi piškotke